Hó- és jégszobrászat > Tél - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hó- és jégszobrászat > 3 weboldal. Kategória leírása: Hószobrászat, jégszobrászat, hóember, hóangyal
Szponzorált linkek
Ice Art
http://www.iceart.hu/

Jégszobrokat már időszámításunk után 387-ben készítettek a folyók jegéből a korai Kínában. A jeget jégveremben tárolták, kezdetben csak a halak és más élelmiszerek hűtésére, de később jégszobrokat készítettek a császár számára...Az itt leírtakból kiderült, hogy nem mi vagyunk az első jégszobrászok, de azon vagyunk, hogy mi legyünk a legjobbak. A honlapon látható jégszobrok és más dekorációs elemek mindegyike saját készítésű alkotás. Jégszobrászat, jégdekorációk, jégbár...

Ice Art
Hó szobrok
http://www.hojelentes.hu/cikkek/ho_szobrok

Hószobor készítő versenyt rendeztek az Államokban. Eltartott egy darabig amíg az alkotások elkészültek és valószínüleg nem is lesznek túl hosszú életűek, de nagyon szépek!

Hó szobrok
Bigyóshop - Jégszobor öntőforma
http://www.bigyoshop.hu/index.php?honnan=&term=Jegszobor&oldal=egytermek&ter ...

Csináld magad hattyú jégszobor öntőforma. Ti is, mi is szeretjük a jégszobrokat, ugye? Van egy jó hírem: nem kell nagy művésznek lenned ahhoz, hogy jégszobrot készíts. Pont úgy néz ki, mintha egy vagyont költöttél volna rá, miközben csak annyi a dolgod, hogy a formát feltöltöd vízzel, és a fagyasztóba teszed 24 órára. Nincs annál jobb, mint kevés befektetett energiával nagy sikert elérni. Vannak benne tippek is arra, hogy járhatsz sikerrel az első próbálkozás alkalmával, és persze színes vizet is használhatsz hozzá, vagy akár lekvárt is. A siker mindenképpen garantált, akármlyik házibuliban, buliban vagy születésnapon, vagy csak úgy, hobbiból.

Bigyóshop - Jégszobor öntőforma
Hirdetések
Oldal leírása
tel.wyw.hu: Tél katalógus: A tél és hónapjai, téli ünnepek, programok, és események. Utazási ajánlatok, síutak, hójelentések. Téli olimpia, téli sportok, ételek, italok, könyv és filmajánlók. Hó és jégszobrászat, képeslapok, téli háttérképek.
Gyűjteményünkben 132 válogatott tél témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 132 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 2712