Játékok > Tél - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Játékok > 6 weboldal. Kategória leírása: Játékok, kifestő, téli játék, online játékok, szórakozás télen.
Szponzorált linkek
kifestő.eu
http://kifesto.eu/

Üdvözöllek a kifestő.eu oldalon, ahol a folyamatosan bővülő tartalom mellett már többszáz ingyenes OnLine gyerek kifestő és nyomtatható kifestők találhatók meg kategóriákba rendezve, kisebb, de akár nagyobb gyerek számára is.

kifestő.eu
Hóangyal - Wikipédia
http://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%B3angyal

A hóangyal egy emberi munkával létrehozott angyal alakú bemélyedés a hóban. A hóangyalok készítése gyakori gyermekkori játék. A hóangyal elkészítése egyszerű folyamat. Első lépésként keresni kell egy érintetlen havas területet. Következő lépésként hanyatt kell feküdni a hóban, szétterjesztett karokkal és lábakkal...

Hóangyal - Wikipédia
síelők.hu - Játék rovata
http://www.sielok.hu/rovat/jatekok/cikkek/

Puzzle, Virtuális síverseny, nyereményjátékok, kvízjátékok.

síelők.hu - Játék rovata
Nordic Chill - Winter Sports
http://www.jogo.hu/hu/sport/teli-jatekok

Téli játékok: Négy téli sportban kell a legjobbat kihozni magadból. Irányítás az egérrel.

Nordic Chill - Winter Sports
MiniClip játékok télre
http://www.miniclip.com/games/hu/christmas.php

Üdvözlünk a Miniclip.com-on, a legnagyobb online játékoldalon, ahol ingyenesen játékokat, sportjátékokat, nehéz többszemélyes játékokat, akciójátékokat, puzzle játékokat, flash játékokat stb. játszhatsz. Rendszeresen frissítve.

MiniClip játékok télre
Hóember-építés ujjbeggyel
http://www.dailybest.hu/hoember-epites-ujjbeggyel/

Ha már hó nincs, viszont van szélessávú-internetkapcsolatod, most már hóembert is építhetsz, na és nem nagykabátban feat. kesztyű, nem-nem, elég néhány gyakorlott ujjbegy és olyan hóembert építhetsz, amit tán még a Lassie-sorozaton nevelkedettek is megirigyelnek. Mindenféle alkatrészt használhatsz, változtathatsz hátteret, kiegészítőket, diszkógömböt, egyszóval bármit. Aztán elküldheted, lementheted, nyomtathatod, szóval ami e témában megtehető, abból mind. :)

Hóember-építés ujjbeggyel
Hirdetések
Oldal leírása
tel.wyw.hu: Tél katalógus: A tél és hónapjai, téli ünnepek, programok, és események. Utazási ajánlatok, síutak, hójelentések. Téli olimpia, téli sportok, ételek, italok, könyv és filmajánlók. Hó és jégszobrászat, képeslapok, téli háttérképek.
Gyűjteményünkben 132 válogatott tél témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 132 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 2712