Biztonságos közlekedés télen > Tél - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Biztonságos közlekedés télen > 5 weboldal. Kategória leírása: Biztonságos közlekedés a téli hónapokban. Téligumi, hólánc.
Szponzorált linkek
Vigyázat, csúszásveszély!
http://www.hazipatika.com/topics/egeszseg_telen/articles/Vigyazat_csuszasves ...

Az igazi téli sportok nagyon egészségesek, mert friss levegőn, gyönyörű környezetben, a havas tájat élvezve űzhetjük őket, a csúszás, a sebesség és lendület ugyanakkor felelőtlenségre is csábíthat. Sajnos nem ritkák a tipikus téli sportbalesetek...

Vigyázat, csúszásveszély!
Hekki hólánc
http://www.autos.bolt.hu/thule_holancok.php

Thule hóláncok legfőbb tulajdonságainak ismertetése + a hóláncok forgalmazása a biztonságos téli közlekedésért! - Hekki Kft.

Hekki hólánc
Amikor a nyári gumi okoz balesetet
http://www.origo.hu/auto/20071120-baleset-a-teli-gumi-hianya-miatt.html

Több európai országban is a kártérítést kizáró tényező, ha egy baleset bizonyíthatóan a téli gumi hiányából következik be. Nálunk ugyan jogszabály nem írja elő kötelező jelleggel a téli gumik használatát, ám ettől függetlenül mindenkinek szem előtt kell tartania, hogy hóban a nyári gumi életveszélyes lehet, ráadásul a biztosítókkal is pórul járhatunk.

Amikor a nyári gumi okoz balesetet
Nagy téligumi-teszt
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=118750

A német Bild Autó egytucatnyi abroncs tesztjét készítette el. A biztonságos autózásra ilyenkor költeni kell, aminek alapfeltétele a jó gumi. Ha sokba kerül is, gazdaságosabb, mert olcsóbb megelőzni így a balesetet, mint az ütközés miatt kinyílt légzsákot cserélni.

Nagy téligumi-teszt
Sóraktár Kft.
http://www.soraktar.hu/index/index.php

Cégünk étkezési sóféleségek, valamint a téli időszakok környezetbarát jég- és csúszásmentesítő anyagok kereskedelmére, illetve forgalmazására szakosodott. Célunk a dinamikusan változó gazdasági környezethez való alkalmazkodás, valamint kereskedelmi partnereink színvonalas kiszolgálására való törekvés.

Sóraktár Kft.
Hirdetések
Oldal leírása
tel.wyw.hu: Tél katalógus: A tél és hónapjai, téli ünnepek, programok, és események. Utazási ajánlatok, síutak, hójelentések. Téli olimpia, téli sportok, ételek, italok, könyv és filmajánlók. Hó és jégszobrászat, képeslapok, téli háttérképek.
Gyűjteményünkben 132 válogatott tél témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 132 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 2712