Téli programok, események > Tél - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Téli programok, események > 7 weboldal. Kategória leírása: Téli fesztiválok, szórakozás, programok, események
Szponzorált linkek
Wikipédia: Miskolci Tél Kocsonyafesztivál
http://hu.wikipedia.org/wiki/Miskolci_T%C3%A9l_Kocsonyafesztiv%C3%A1l

Régi idők hangulata elevenedik meg ilyenkor a miskolci forgatagban, ahol az egykori kereskedőváros képe tűnik elénk lacipecsenyével, miskolci pereccel és a felejthetetlen kocsonyával. A Fesztivál visszatérő zenekara a Budapest Klezmer Band, az együttes a Zsinagógában játszik a miskolci közönségnek. Főbb helyszínek: Hősök tere, Szinva terasz, Városház tér, de a Belvároson kívül Miskolc-Tapolcán és Lillafüreden is vannak rendezvények. A Fesztivál kabalaállata a Brecus Anonymus.

Wikipédia: Miskolci Tél Kocsonyafesztivál
Miskolci tél - Kocsonyafesztivál
http://www.kocsonyafesztival.hu/

Az Észak-magyarországi régió, s ezen belül Miskolcról és térsége népszerűsítéséből kiinduló „Vendégségben Miskolcon” programsorozat (1999) kiemelkedő rendezvénye, a Miskolci Tél – Kocsonyafesztivál mára egy egyedülálló, kiemelkedő látogatottságú és elismertségű országos rendezvény. A miskolci közmondások közül országosan ismertté vált a „Pislog, mint a miskolci kocsonya", vagy „Pislog, mint a miskolci kocsonyában a béka". A szólás elterjedésében nemcsak a szájhagyomány, hanem két emléktárgy is szerepet játszott...

Miskolci tél - Kocsonyafesztivál
Hó-Show
http://www.hoshow.hu/?redirect_parent_id=MjAwOTA4MTQee328698NjA2MTk4Ng==

Hungexpo Budapesti Vásárközpont - Sport, kaland és élménynapok! 2009. november 6-8.

Hó-Show
easy December
http://easydecember.hu/

easy December - Ajándék tippek, buli, utazási ajánlatok, programok, vásárlás...

easy December
ProWinter & Alpitec 2008 - Bolzano
http://www.sielok.hu/rovat/hirek/cikk/prowinter-alpitec-2008/

Nemzetközi télisport és felvonótechnika vásár. A hagyományoknak megfelelően a Prowinter kiállítás idén is az olaszországi Bozen (Bolzano) városában kerül megrendezésre. Minden második évben, ahogy idén is a Prowinter és az Alpitec kiállítást egy közös helyszínen szervezik meg, így az ide látogatók egyszerre több információhoz juthatnak.

ProWinter & Alpitec 2008 - Bolzano
Téli napforduló 2009
http://www.40_felett.abbcenter.com/?id=96153&cim=1

2009. december 21. téli napforduló. Mi történt az országban, a világban ezen a napon, mit várhatunk a téli napfordulóktól?

Téli napforduló 2009
Jegyek a téli sportok versenyeire
http://www.worldticketshop.hu/teli_sportok

WorldticketShop - Bár a téli sportok versenyeit a hó vagy jég szükségessége miatt nem lehet akárhol megrendezni, ez nem akadályozza meg, hogy a síugrás, műkorcsolya, sífutás, biatlon, alpesisí, curling, snowboard vagy gyorskorcsolya a világ minden részéről vonzza a sportkedvelőket. Ön bármelyiket is kedveli ezek közül, biztos lehet benne, hogy nálunk talál jegyét kedvenc versenyére!

Jegyek a téli sportok versenyeire
Hirdetések
Oldal leírása
tel.wyw.hu: Tél katalógus: A tél és hónapjai, téli ünnepek, programok, és események. Utazási ajánlatok, síutak, hójelentések. Téli olimpia, téli sportok, ételek, italok, könyv és filmajánlók. Hó és jégszobrászat, képeslapok, téli háttérképek.
Gyűjteményünkben 132 válogatott tél témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 132 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 8 | Linkre kattintás összesen: 2712